TË VEPROSH SI NJË OJF/ENT PUBLIK

1. TË VEPROSH SI NJË OJF/ENT PUBLIK 1.1. INFORMACION VJETOR Organizatat Jofitimprurëse dhe Entet publike/Ndërmarrjet shtetërore përbëjnë një pjesë të rëndësishme të aktivitetit të shoqërisë shqiptare nga pikëpamje sociale dhe ekonomike. Me qëllim pasjen mundësi të...