Konsulence Kontabilitet dhe Taksa

Asistojmë bizneset që ata të marrin rezultatet më të larta në përpjekjet e tyre

Ne jemi një ekip profesionistësh që ofron shërbime të konsulencës për drejtuesit e sipërmarrjeve të mesme dhe të mëdha. Ne përqëndrohemi në nevojat e klientëve tanë dhe sigurimin e praktikave më të mira për ta.

Zbulo më shumë

Më shumë se 20 vjet eksperiencë dhe shërbime për bizneset në komunitetin tonë.

Ekipi ynë ofron shërbime të orientuara drejt rezultateve më të mira në Kontabilitet, Planifikim & Strategji , Këshillim Software dhe sistemesh infomacioni, Buxhetim dhe Cash flow, Konsulencë Biznesi dhe Përzgjedhje të Personelit të Financës. 

Fol sot me ekspertin tone.

Jeni gati për tja filluar?

Ne jemi një ekip profesionistësh të përkushtuar për të ndihmuar drejtuesit e sipërmarrjeve të mesme dhe ato të mëdha që veprojnë në industri të ndryshme duke i këshilluar ata të shfrytëzojnë më së shumti paratë dhe investimet e tyre. Ne jemi në këtë komunitet për më shumë se 20 vjet dhe përvojat e fituara janë garanci për klientët tanë.

Kontabilitet

Këshillim për Taksa

Analizë Financiare

Konsulencë Biznesi

Ne ofrojmë praktikat dhe njohuritë më të mira për të arritur tregues dhe rezultate të larta në industrinë e biznesit tuaj.

Falë diversitetit të profesionistëve tanë të aftë, ne jemi në gjendje t'u shërbejmë klientëve në pothuajse çdo fushë të nevojës. Ekipi ynë me përvojë është në gjendje të punojë me aksionerë/ drejtues, biznese të mesme, korporata fitimprurëse ose organizata jofitimprurëse në një gamë të gjerë të industrive.

Ekspertët tanë të taksave e njohin më së miri legjislacionin fiskal dhe praktikën tatimore dhe kontabilistët tanë kanë përvojë praktike në shumë industri. Na kontaktoni sot për të parë se si mund t'ju shërbejmë.

Këshillohu me kontabiliston tonë

Ekip i Specializuar

DASHNOR CARCANI

Auditues ligjor

Licencuar që nga viti 2001 si Auditues ligjor, Anëtar i IEKA. Atëherë jeni në vendin e duhur. Shërbimet tona ju japin një vlerë të shtuar.

Denis Carcani

Kontabël i Miratuar

Me një përvojë 7 Vjecare në Ministrinë e Financës si dhe prej vitit 2013 me titullin Kontabel i Miratuar, Praktika Fiskale e Tatimore është fusha në të cilën kontabilisti ynë mund t’ju ndihmojë. Ne mund t’ju ofrojmë një sërë shërbimesh kontabiliteti e fiskale të cilat ju kursejnë nervat tuaja, duke ju larguar stresin e administrimit të përditshëm në këtë fushë.

Stafi jonë

Konsulencë

Ndonjëherë keni nevojë për një perspektivë të ndryshme. Konsulentët tanë financiarë mund t’ju japin këtë perspektivë, të përfituar nga përvoja e gjerë e nevojave të tregut.

VENDOS TAKIMIN

Adresa 

Rr. e Kavajes, Sun Tower Center kati 8-te

Tel

Mob: +355 69 4022822

ORARI I PUNES

e hënë –  e shtunë: 09:00 – 16:00