Ne jemi një studio kontabël që ofron Shërbime të Konsulencës për Biznesin. Ne përqëndrohemi në nevojat e biznesit të klientëve tanë dhe sigurimin e praktikave më të mira.

Zbulo më shumë

Më shumë se 20 vjet shërbime për individët dhe bizneset në komunitetin tonë

Ekipi ynë ofron shërbime të orientuara drejt rezultateve në Kontabilitet, Planifikim & Strategji Taksash, Këshillim Software Kontabiliteti, Llogarimbajtje, Konsulencë Biznesi dhe Përzgjedhje të Personelit të Kontabilitetit. Fol sot me Kontabilistin tone.

Jeni gati për tja filluar?

Ne jemi një ekip specialistësh të përkushtuar për të ndihmuar individët, bizneset e vogla dhe ato të mëdha që veprojnë në industri të ndryshme duke i këshilluar ata të shfrytëzojnë më së shumti paratë dhe investimet e tyre. Ne jemi në këtë komunitet për më shumë se 20 vjet dhe përvojat e fituara janë garanci për klientët tanë.

Kontabilitet

Këshillim për Taksa

Analizë Financiare

Konsulencë Fiskale

Ne ofrojmë praktikat dhe njohuritë më të mira për të arritur tregues dhe rezultate të larta në industrinë e biznesit tuaj.

Falë diversitetit të profesionistëve tanë të aftë, ne jemi në gjendje t'u shërbejmë klientëve në pothuajse çdo fushë të nevojës. Ekipi ynë me përvojë është në gjendje të punojë me individë, pronarë / menaxherë, biznese të vogla, korporata fitimprurëse ose organizatë jofitimprurëse në një gamë të gjerë të industrive.

Ekspertët tanë të taksave e njohin më së miri legjislacionin fiskal dhe praktikën tatimore dhe kontabilistët tanë kanë përvojë praktike në shumë industri. Na kontaktoni sot për të parë se si mund t'ju shërbejmë.

Këshillohu me kontabiliston tonë