Ne ofrojmë praktikat dhe njohuritë më të mira për të arritur tregues dhe rezultate të larta në industrinë e biznesit tuaj.

Falë diversitetit të profesionistëve tanë të aftë, ne jemi në gjendje t'u shërbejmë klientëve në pothuajse çdo fushë të nevojës. Ekipi ynë me përvojë është në gjendje të punojë me individë, pronarë / menaxherë, biznese të vogla, korporata fitimprurëse ose organizatë jofitimprurëse në një gamë të gjerë të industrive.

Ekspertët tanë të taksave e njohin më së miri legjislacionin fiskal dhe praktikën tatimore dhe kontabilistët tanë kanë përvojë praktike në shumë industri. Na kontaktoni sot për të parë se si mund t'ju shërbejmë.

Këshillohu me kontabiliston tonë

Ekip i Specializuar

DASHNOR CARCANI

Auditues ligjor

Licencuar që nga viti 2001 si Ekspert Kontabel, Anëtar i IEKA. Atëherë jeni në vendin e duhur. Shërbimet tona ju japin një vlerë të shtuar.

Denis Carcani

Kontabël i Miratuar

Me një përvojë 7 Vjecare në Ministrinë e Financës si dhe prej vitit 2013 me titullin Kontabel i Miratuar, Praktika Fiskale e Tatimore është fusha në të cilën kontabilisti ynë mund t’ju ndihmojë. Ne mund t’ju ofrojmë një sërë shërbimesh kontabiliteti e fiskale të cilat ju kursejnë nervat tuaja, duke ju larguar stresin e administrimit të përditshëm në këtë fushë.

Stafi jonë

Konsulencë

Ndonjëherë keni nevojë për një perspektivë të ndryshme. Konsulentët tanë financiarë mund t’ju japin këtë perspektivë, të përfituar nga përvoja e gjerë e nevojave të tregut.

VENDOS TAKIMIN

Na Vizitoni

Adresa jonë

Rruga e Kavajes, Raiffeisen Bank, Kati 6

Bulevardi Gjergj Fishta, Rr. Marsel Kashen, prane Friends Book House

Kontaktoni

Tel

Mob: +355 69 4022822

Kur

ORARI

E Hene – E Shtune: 9:00 – 18:00